Shopping cart close

Cazuri

Membrii echipei noastre sunt specializați pe toate ariile ce țin de medicina dentară și asta ne permite să venim cu soluții pentru orice problemă, de la cele mai simple, precum igienizarea profesională sau carii minore până la cele mai complexe, care țin de implantologie și estetică dentară.

Vă prezentăm câteva dintre miile de cazuri, în care puteți observa clar fericirea pe care un zâmbet frumos o aduce pacienților noștri.

estetica dentara timisoara

Programare

Dacă vrei să faci o programare pentru un consult, trimite-ne un mesaj. Colegii de la front desk office îți stau la dispoziție cu informații și îți răspund la întrebări.

Pacienții care ne vizitează în clinică beneficiază de unul dintre cele 4 locuri de parcare din interiorul curții, marcate cu albastru.

Programează-te

    Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal în vederea programării sau contactării mele de către DENTAL EXPERTS SRL. Pentru DENTAL EXPERTS SRL este foarte importantă protecția datelor cu caracter personal pe care ni le puneți la dispoziție, și de aceea, urmând procedura de conformare la Regulamentul nr/679/2016 al Comisiei Europene privind protecția datelor personale, pentru a vă putea transmite informațiile cerute de dumneavoastră sau a vă putea contacta, avem nevoie de consimțământul dumneavoastră explicit.

    Scroll To Top