Mii de pacienți mulțumiți, în fiecare lună

Prin efectuarea oricărei intervenții în clinica noastră, pacientul nu redobândește doar aspectul dorit, ci și încrederea în sine. De asemenea, își recapătă libertatea de a se simți în largul său, de a se alimenta corect și de a se bucura cu adevărat de fiecare moment petrecut în compania celor dragi.

Aceasta este dorința și convingerea noastră.

Ne mândrim cu pacienții noștri, care au demonstrat de fiecare dată că sunt informați și hotărâți, alegând mereu cea mai bună opțiune. Alături de ei sunt și medicii noștri, gata să ofere cele mai bune sfaturi, indiferent de serviciul ales și ținând seama de cel mai important aspect: sănătatea pacientului.

Medicii noștri

Asistenți

Radiologie

Tehnică dentară

Logistică

Întreținere clinică

Programare

Dacă vrei să faci o programare pentru un consult, trimite-ne un mesaj. Colegii de la front desk office îți stau la dispoziție cu informații și îți răspund la întrebări.

Pacienții care ne vizitează în clinică beneficiază de unul dintre cele 4 locuri de parcare din interiorul curții, marcate cu albastru.

Programează-te

    Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal în vederea programării sau contactării mele de către DENTAL EXPERTS SRL. Pentru DENTAL EXPERTS SRL este foarte importantă protecția datelor cu caracter personal pe care ni le puneți la dispoziție, și de aceea, urmând procedura de conformare la Regulamentul nr/679/2016 al Comisiei Europene privind protecția datelor personale, pentru a vă putea transmite informațiile cerute de dumneavoastră sau a vă putea contacta, avem nevoie de consimțământul dumneavoastră explicit.