Shopping cart close

Prof. Dr. Emanuel Bratu

Prof. Dr. Emanuel Bratu

Medic specialist chirurgie

SPECIALIZĂRI

  • Profesor Universitar
  • Medic Primar Stomatolog
  • Medic specialist Chirurgie Orală
  • Medic specialist Protetică Dentară
  • Doctor în Științe Medicale – Medicină Dentară

Clinica noastră s-a dezvoltat pentru a oferi o facilitate de clasă internaţională pentru tratamentul pierderilor dentare, cosmeticelor dentare și stomatologiei restaurate avansate. Clinica noastră dentară este dedicată furnizării celor mai actuale tratamente stomatologice.

Cazuri

Programare

Dacă vrei să faci o programare pentru un consult, trimite-ne un mesaj. Colegii de la front desk office îți stau la dispoziție cu informații și îți răspund la întrebări.

Pacienții care ne vizitează în clinică beneficiază de unul dintre cele 4 locuri de parcare din interiorul curții, marcate cu albastru.

Programează-te

    Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal în vederea programării sau contactării mele de către DENTAL EXPERTS SRL. Pentru DENTAL EXPERTS SRL este foarte importantă protecția datelor cu caracter personal pe care ni le puneți la dispoziție, și de aceea, urmând procedura de conformare la Regulamentul nr/679/2016 al Comisiei Europene privind protecția datelor personale, pentru a vă putea transmite informațiile cerute de dumneavoastră sau a vă putea contacta, avem nevoie de consimțământul dumneavoastră explicit.

    Scroll To Top