La fel ca în orice domeniu și în medicina dentară avem servicii “budget”, “medium” și “premium”.

Le vom descrie pe fiecare în parte:

Budget

standarde minim acceptate la un cost minim

Medium

standarde, calitate și preț satisfăcătoare

Premium

standarde și calitate de top la un preț ridicat.

Încă de la înființarea clinicii Dental Experts, am ales sa oferim doar servicii premium. Acesta este cel mai important principiu după care ne desfășurăm munca, ne mândrim cu acest lucru și considerăm că este necesar ca pacienții sau viitorii pacienți sa înțeleagă acest lucru.

Dar ce înseamnă de fapt o clinică dentară premium?

  • Un act medical de cea mai înaltă calitate.

În clinica noastră asigurăm acest aspect prin personalul medical profesionist, experimentat si specializat. De la medicii noștri la asistente și tehnicieni dentari, cu toții performează la cele mai înalte standarde, sunt în pas cu cele mai noi tehnici și cercetări în domeniu, fiind astfel capabili sa depășească orice obstacol. De aici și sloganul nostru “ Noi începem acolo unde ceilalți se opresc”.

  • Materiale de cea mai înaltă calitate.

Pentru a asigura rezistenta, corectitudinea și predictibilitatea tratamentelor noastre, NU facem niciodată rabat de la calitatea materialelor. Fie ca vorbim despre implanturi dentare, ceramica pentru fațete și coroane dentare, materiale pentru obturatii, instrumentar endodonție etc, folosim doar produse de top. Dacă uneori, din punct de vedere estetic, pe termen scurt, un material ieftin poate arata la fel ca unul mai scump, din punct de vedere al funcționalității însă, diferența se vede în timp. La Dental Experts ne mândrim sa oferim nu soluții pe termen scurt ci tratamente predictibile cu o estetică și funcționalitate îndelungată. 

  • Tehnologie de ultima generatie

Am investit încă de la început și vom investi în permanență în asigurarea suportului tehnic și tehnologic modern și calitativ pentru a susține performarea unui act medical premiul.

  • All In One – Abordare multidisciplinară in house: toate serviciile stomatologice sub același acoperiș.

Din momentul intrării în clinica și pana la terminarea tratamentului, pacientul primește toate serviciile necesare pentru realizarea planului de tratament, aici: Radiologie dentară, Implantologie, Endodonție, Odontologie, Ortodonție,  Parodontologie, Estetică dentară, Igienizare și albire dentară, Protetică, Tehnica dentară.

  • Asumarea răspunderii.

Clinica noastră își asumă răspunderea pentru toate tratamentele efectuează, documentează minuțios fiecare caz în parte, respecta toate protocoalele, oferta certificat de conformitate pentru fiecare lucrare oferită. Fiecare pacient primește detaliat informații despre fiecare material folosit în tratamentele primite.

  • Pacient care.

Pacientul este elementul central și totul se desfășoară pentru confortul și siguranța acestuia. Personalul nostru este atent  și dedicat nevoilor pacientului și se asigura ca acesta are parte de cea mai bună experiență în clinica noastră: de la atmosfera primitoare la  suport logistic și emoțional, cu toții ne asigurăm ca fiecare vizita aici este una plăcută.

  • Transparență și corectitudine.

Încă de la prima vizita, veți primi un plan de tratament întotdeauna corect al cărui cost nu se modifica indiferent de provocările apărute pe parcurs. Odată cu acceptarea de către pacient a planului de tratament acesta nu va întâmpina pe parcurs sau la sfârșit costuri suplimentare.

  • Costuri corecte în perfectă concordanță cu serviciile oferite.

Ne asumăm eticheta de “scump” pusă de-a lungul timpului de unii dintre cei care ne-au trecut pragul. Miile de pacienți mulțumiți, care-și doresc doar cele mai bune tratamente, sunt cartea noastră de vizita și de aceea nu facem rabat de la calitate în favoarea prețului.

Experiența ne-a dovedit ca “ieftin si bun” nu este posibil în medicina dentară și compromisul atrage după sine numeroase probleme în timp.

Dacă îți dorești DOAR cel mai bun tratament stomatologic te așteptăm și pe tine la o consultație pentru a afla statusul tău dentar și pentru a-ți oferi soluția de care ai nevoie.