Clinica Prof. Dr Bratu, este alegerea perfectă pentru profesionalism. Astăzi am început din nou să zâmbesc datorită faptului că am un zâmbet perfect (încă lucrez la asta). Nu e ușor să te obișnuiești cu el, doresc să remarc faptul că am întâlnit aici o familie, o echipă care se completează perfect, de la personalul responsabil de curățenie până la persoana domnului Profesor. Am simțit că fac parte din această familie, am rămas fără cuvinte!!! Bravo lor, respect pentru tot ceea ce fac! Mulțumesc domnului profesor Bratu , domnului Doctor Adritoi Emanuel, care s-au ocupat direct de mine și domnului tehnician Gabi, fetelor de la recepție, asistentei Rafaella și întregii echipe. Oameni minunați. Recomand cu cea mai mare plăcere această clinică!!! 5*+

Clinica Prof. Dr. Bratu este alegerea perfectă. Felicitări întregului colectiv pentru munca pe care o depuneți pentru fiecare pacient pentru a zâmbi din nou. Eu fac parte dintre acești pacienți care poate zâmbi. Mulțumesc Prof. Dr. Bratu, Dr. Ioan Borșanu, asistentelor, tehnicienilor și celor de la recepție. M-am simțit minunat. MULȚUMESC MULT.
Liliana J.
În urmă cu 10 ani, am ajuns într-o stare deplorabilă la clinica Dental Experts, după o extracție la altă clinică, care a dus la o alviolita uscată. M-a preluat Sergiu Antonie, care a fost extrem de atent și profesionist.
Deși nu mă cunoștea, Prof. Dr. Bratu, m-a sunat să se intereseze de starea mea, pentru că auzise că eram rău. Chiar sunt niște oameni cărora le pasă de pacienții lor.
Am apreciat enorm gestul și oricând am ocazia, recomand această clinică de profesioniști dar mai ales OAMENI!
Alexandra J.
Mai mult decât profesioniști, specialiști. Mulțumesc întregii echipe Dental Experts – Clinica dentară Prof. Dr. Bratu pentru că, prin atitudine și profesionalism, au reușit să transforme vizita la medicul dentist într-o experiență plăcută. Mii de mulțumiri d-lui doctor Sergiu Antonie, expert în estetică dentară, care prin implicare, seriozitate și pasiune a reușit să transforme această meserie în artă. You are the best and you are “guilty” for my new smile.
Michi O.
Aveți o clinica nr. 1, oameni minunați….! Mulțumesc Lui Dumnezeu, că mi-a îndrumat pași sa ajung la voi!
Maria P.
Clinică Prof. Dr. Bratu, locul în care începi din nou să zâmbeșți și nu numai, este locul unde simți că te vei schimba și unde o echipa întreagă lucrează la asta, totul numai pentru zâmbetul tău care e pe cale să devină perfect. Profesionalism, Încredere, Amabilitate, Căldură, toate acestea le găsești la Dental Experts clinica Prof. Dr. Bratu.
Recomand cu încredere!!! Mulțumesc pt tot ce ați făcut pentru mine și soția mea!!
Norbert M.
Acum după 6 luni,când așteptarea a luat sfârșit și din nou o întreagă echipă roieste pe lângă tineși face că totul să fie posibil într-un timp record, stau și mă gândesc că de fapt ce ziceam inainte în comentariul meu s-a adeverit ” Dental Experts-Clinică Dentară Prof. Dr. Bratu locul în care începi din nou să zâmbești și nu numai”,  mail mult decât atât,acum pot să mănânc mere din nou și asta datorită unor oameni deosebiți, cu adevărat specialiști și care chiar pun și mult suflet în ceea ce fac, mulțumesc încă o dată acum, pentru tot efortul depus!!!
Norbert M.
Recomand cu încredere, dr. Sergiu Antonie mulțumesc pt tot ce ați făcut pt fiica mea , acum ea poate din nou zâmbi după un nefericit accident rutier în care jumătate din incisiv i-a fost rupt , mulțumim tuturor , sunteți niște oameni minunați , abia așteptăm să venim la control!!
Mary C.
Clinica Prof. Dr. Bratu este alegerea perfectă. Felicitări întregului colectiv pentru munca care o depuneți pentru fiecare pacient pentru a zâmbi din nou. Eu fac parte dintre acești pacienți care poate zâmbi. Mulțumesc Prof. Dr. Bratu, Dr. Andrițoiu, asistentelor, tehnicienilor și celor de la recepție. M-am simțit că în familie. MULȚUMESC MULT.
Viorica L.
Clinica bellissima e super moderna, staff professionale e altamente qualificato, strumenti di ultima generazione… Semplicemente il top!
Eleonora S.
Protocoale clinice, strategii terapeutice, tehnologii și echipamente de ultima generație, o echipa multidisciplinară de medicină dentară, cu competențe și performanțe profesionale incontestabile!
Eduard M.
Mândră că vă sunt pacientă ! Totul la superlativ vizavi de echipa Dental Experts!
Cristina D.
 Felicitări! Intotdeana găsiți soluții si vă adaptați oricărui impediment! Sunteți adevărați profesioniști! Stimă!
Gabriel Dragos V.
Because…never change your winning horse!
Mulțumesc echipei Dental Experts sunteti așa de okay încât nu rămâne loc pentru alte opțiuni.
Huge gratitude to Dr. Sergiu Antonie Dr .Ioan Borsanu and the other members of Dental Experts Team!
Thank you Camelia Bratu for the loving care and support during the whole treatment!
Rule no1: Never change your winning horse!! Keep it up with Dental Experts
Mihaela W.