Sănătatea orală este neprețuită

La Dental Experts, prețurile serviciilor dentare sunt date de complexitatea cazurilor cu care ne confruntăm. Pentru că fiecare decizie o luăm informat, împreună cu pacientul, este nevoie de o evaluare amănunțită a stării de sănătate a acestuia. experts

La prima vizită în cadrul clinicii pacientul va primi un plan de tratament realizat pe baza investigatiilor radiologice efectuate. Orice tratament stomatologic care va urma se bazează pe un diagnostic pus corect, investigații atent efectuate și, în concluzie, o estimare realistă a prețurilor.

Pacienții beneficiază de tratamente personalizate în funcție de afecțiunile identificate. Bugetul clientului devine astfel un factor care va influența soluțiile de tratament alese, care întotdeauna vor avea în prim-plan sănătatea.

Lista Tarife

Pentru un plan de tratament complex care să cuprindă toate costurile și etapele necesare, este nevoie să vă prezentați în cadrul clinicii Dental Experts. În urma unui consult de specialitate, efectuat pe baza radiografiilor panoramice, veți fi informat despre toate costurile și toți pașii care trebuie urmați.

Programare

Dacă vrei să faci o programare pentru un consult, trimite-ne un mesaj. Colegii de la front desk office îți stau la dispoziție cu informații și îți răspund la întrebări.

Pacienții care ne vizitează în clinică beneficiază de unul dintre cele 4 locuri de parcare din interiorul curții, marcate cu albastru.

Programează-te

    Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal în vederea programării sau contactării mele de către DENTAL EXPERTS SRL. Pentru DENTAL EXPERTS SRL este foarte importantă protecția datelor cu caracter personal pe care ni le puneți la dispoziție, și de aceea, urmând procedura de conformare la Regulamentul nr/679/2016 al Comisiei Europene privind protecția datelor personale, pentru a vă putea transmite informațiile cerute de dumneavoastră sau a vă putea contacta, avem nevoie de consimțământul dumneavoastră explicit.