Astăzi, tehnologia ne ajută mai mult ca oricând să obținem cele mai bune răspunsuri și soluții la problemele medicale. Putem realiza investigații complete de care este nevoie pentru un rezultat de succes.

În cadrul Dental Experts există un centru complet de radiologie dentară, unde avem posibilitatea de a realiza radiografii intraorale și panoramice, precum şi scanări asistate de CT (computer tomograf), produs de Planmeca. Prin aparatura de ultimă generaţie putem asigura investigaţii în cele mai mici detalii, care acoperă toată sfera noastră de interes.

În clinica noastra dispunem de 3 aparate de radiodiagnostic dentar ( unul dintre ele este amplasat chiar în sala de operație pentru o cât mai bună precizie în ceea ce privește inserarea implantelor. În acest fel, reușim să oferim un act medical de calitate și să ne asigurăm că implantul este perfect inserat.

Risk free!

Doza de radiație a unei radiografii 3D CBCT este egală cu doza de radiație eliberată în timpul unui zbor de o oră cu avionul.
Studiu: Optimization of Radiation Doses and Patients’ Risk in Dental Radiography By Ralph Erdely

Pacienții pot să facă mai multe radiografii dentare fără un risc semnificant de iradiere.
În clinica noastră aparatura este folosită întotdeauna în condiții optime, și tot protocolul de la pregătirea pacientului și până la obținerea imaginii este optimizat astfel încât să se obțînă maxim de calitate a imaginii cu minim de doză de radiație, ceea ce face ca riscul pacienților să fie aproape inexistent.

În concluzie, radiografiile dentare sunt mai mult folositoare decât dăunătoare și din acest motiv recomandăm efectuarea lor fără frica dozelor de radiație.
Cu ajutorul radiografiilor panoramice și a CBCT-urilor ne documentăm cazurile și ne asigurăm că toate lucrările au fost efectuate corect, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional.

Pentru a demonstra respectarea protocolui medical și asigurarea unui tratament corect, la Dental Experts nu concepem efectuarea tratamentelor fără radiodiagnostic dentar.

Programare

Dacă vrei să faci o programare pentru un consult, trimite-ne un mesaj. Colegii de la front desk office îți stau la dispoziție cu informații și îți răspund la întrebări.

Pacienții care ne vizitează în clinică beneficiază de unul dintre cele 4 locuri de parcare din interiorul curții, marcate cu albastru.

Programează-te

    Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal în vederea programării sau contactării mele de către DENTAL EXPERTS SRL. Pentru DENTAL EXPERTS SRL este foarte importantă protecția datelor cu caracter personal pe care ni le puneți la dispoziție, și de aceea, urmând procedura de conformare la Regulamentul nr/679/2016 al Comisiei Europene privind protecția datelor personale, pentru a vă putea transmite informațiile cerute de dumneavoastră sau a vă putea contacta, avem nevoie de consimțământul dumneavoastră explicit.