Noutăţi

Recunoștința din spatele unui dar dulce

Știm că sănătatea înseamnă câteodată efort, voință, curaj. Toate aceste lucruri merită recompensate atunci când ai de-a face cu clienți fideli, care sunt dispuși să treacă peste nesiguranță și frici pentru a-și recâștiga liniștea mentală dar și un zâmbet frumos.

Pentru a îndulci experiența pacienților care sunt supuși unui tratament de durată, Prof Dr.Bratu Emanuel a venit cu ideea de a le oferi un cadou la finalizarea acestuia. Iar acest cadou este o experiență în sine, atât pentru pacient, dar și pentru stomatologii implicați. Pentru că emoția se transmite.

La fel ca la o zi de naștere, un tort este atât simbolul unui nou început, cât și o recompensare a voinței și încrederii acordate stomatologilor care fac din Dental Experts un brand al expertizei și al profesionalismului.

Povestea tortului a început anul acesta, în 2021 ajungând într-o formulă de ceea ce ne place să credem că este un adevărat delir cu ciocolată, belgiană, desigur, din cele mai bune ingrediente. Testând mai multe variante, am ajuns la un tort fără zahăr, cu ciocolată de cea mai bună calitate. Un tort făcut în casă cu răbdare și timp, cu atenție și minuțiozitate. Ceva ce ne reprezintă. Pentru că Dental Experts se respectă și prin prisma cadourilor pe care le face clienților săi prețioși. Care merită toată considerația și de care ne bucurăm că ne sunt alături. 

Sărbătorind evenimentul de fi ieșit cu bine dintr-un tratament dificil, merită marcat atât cu un zâmbet, cât și cu un tort sofisticat.

Din grijă și adeseori chiar iubire pentru pacienții noștri fideli, acest moment este unul emoționant. Devenim mândri și fericiți că putem contribui la fericirea și starea de binea pacienților noștri. Și vom continua să arătăm acest lucru, contribuind la o nouă etapă în viața acestor oameni dragi care ne-au acordat toată încrederea.

Recunoscători printr-un tort cu ciocolată, specialiști Dental Experts arată că sunt mai mult decât stomatologi. Sunt oameni cu suflet și cu emoție. Dar mai ales, cu o pasiune specială pentru ciocolata de calitate.

Să ne bucurăm de lucrurile importante din viața noastră și să sărbătorim mai mult.