Tehnicienii dentari – artiștii din spatele zâmbetelor Dental Experts

Atunci când vorbim despre zâmbetele pacienților noștri, adevărată artă se produce în laboratorul de tehnică dentară.

Cu talent, imaginație, profesionalism și minuțiozitate, calități de bază ale tehnicienilor noștri, asistati de tehnica si tehnologie de ultima generatie, fiecare lucrare dentară primește o strălucire unică.

Tehnologia nouă de astăzi nu elimină tehnologia veche, iar tehnica dentară este o ramură în care se împletesc mai multe ştiinţe şi meşteşuguri precum medicina, metalurgia, sculptura, pictura, iar mai nou, tehnologia digitală.

La Dental Experts avem aceleași două echipe de tehnică dentară de peste 15 ani: Dental Dedication și Ace Dental Lab, echipe care în timp au crescut numărul de membrii, pentru a putea deservi medicii și numărul tot mai mare de pacienți din clinica noastră. 

Echipe Tehnică Dentară

Medic-PACIENT-Tehnician dentar

Comunicarea în cadrul echipei stomatologice trebuie să aibă, în centru, în mod obligatoriu, PACIENTUL. 

Printr-o comunicare eficientă, pacientul capătă încredere în echipa stomatologică,  înțelege mai bine tratamentul restaurator propus și are certitudinea că dorințele și nevoile acestuia sunt asimilate atât de medic cât și de tehnician și astfel vă primi cea mai buna soluție la problemele sale.

De aceea prezența laboratorului de tehnică dentară în cadrul clinicii noastre reprezintă un mare avantaj. Pacientul comunică direct, față în față, cu tehnicianul dentar și îi sunt prezentate toate materialele și  procedurile de restaurare. Medicul verifică fiecare etapă intermediară a lucrării pentru a se asigura că totul este în ordine şi se pune de acord împreună cu acesta. Fiecare material folosit este de cea mai bună calitate, lucru care este certificat prin garanţia oferită pacientului.

Pentru că ne dorim să fim cât mai transparenți și pentru o informare corectă a pacientului, în Clinica Dental Experts, fiecare pacient primește la finalul tratamentului un certificat de conformitate în care apar toate informațiile detaliate în ceea ce privește lucrările dentare primite.

Cu ajutorului acestui certificat, ,, Dental Experts by Prof. Dr. Bratu” dovedește că lucrează cu materiale de cea mai bună calitate și că nu se fac și nu se vor face compromisuri la calitate.

Tehnica dentara a fost și este într-o evoluție permanentă, de aceea tehnicienii noștri investesc permanent în aparatură și materiale de ultima generație.

Pentru tehnicienii nostri, laboratorul de lucru este atelierul în care nu există graniţe între noapte sau zi. Motivaţia? Cu zâmbetul pe buze, Nicu Sabou spune că “energia vine din bucuria pacienţilor mulţumiţi şi din emoţia pe care o citeşti pe chipul lor. Nu poţi să faci asta dacă nu îţi place!”

Însă mărturia dăruirii lor pentru meseria stă în faptul că ajung să depăşească ore record în atelier.

Dar orele petrecute în clinică sunt completate de cele de formare şi cercetare profesională la cursuri de specializare din ţară sau din străinătate, pentru că astăzi asistăm la o revoluţie digitală, iar ei trebuie să fie mereu, mereu în prima linie, asta însemnând, de cele mai multe ori, că timpul nu se scurtează, ci se prelungeşte.

Avem cei mai buni tehnicieni dentari, ne mândrim cu maiestria lor și cu faptul că experiența și dedicarea iși vor spune mereu cuvântul.

Ne vin în ajutor și elementele de aparatură modernă pentru realizarea unor lucrări superioare ca aspect și funcționalitate. Lucrările se fac în cuptoare de calitate superioară, care garantează rezistența îndelungată a ceramicii. Astfel, pacientul se bucură de un rezultat cu funcționalitate optimă și estetică exact cum și-a dorit.

Programare

Dacă vrei să faci o programare pentru un consult, trimite-ne un mesaj. Colegii de la front desk office îți stau la dispoziție cu informații și îți răspund la întrebări.

Pacienții care ne vizitează în clinică beneficiază de unul dintre cele 4 locuri de parcare din interiorul curții, marcate cu albastru.

Programează-te

    Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal în vederea programării sau contactării mele de către DENTAL EXPERTS SRL. Pentru DENTAL EXPERTS SRL este foarte importantă protecția datelor cu caracter personal pe care ni le puneți la dispoziție, și de aceea, urmând procedura de conformare la Regulamentul nr/679/2016 al Comisiei Europene privind protecția datelor personale, pentru a vă putea transmite informațiile cerute de dumneavoastră sau a vă putea contacta, avem nevoie de consimțământul dumneavoastră explicit.